ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / PHOTOS / PHOTOS
15:01
15/3

H ομορφότερη Κύπρια, «αναστάτωσε» την Βουλή των Ελλήνων! [pics]

H ομορφότερη Κύπρια, «αναστάτωσε» την Βουλή των Ελλήνων! [pics]

«Καίει καρδιές» στο πέρασμά της, κάτι απολύτως φυσιολογικό λόγω της απαράμιλλης ομορφιάς της. Ο λόγος για την Κύπριοα Μύριελ Γρηγορίου η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή και στην Ελλάδα μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Σταρ Κύπρος 2014».

Τότε η Μύριελ επιβραβεύτηκε με δύο τίτλους τον Miss Fantastic 2014 και τον Ά Αναπληρωματική Star Κύπρος συγκεντρώνοντας γενικότερα το μεγαλύτερο μέρος της συμπάθεια του κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σέξι μοντέλο βρίσκεται στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Συγεκριμένα η Μύριελ είναι ένα κορίτσι που ασχολείται με διάφορους τομείς καθώς σπουδάζει διαιτολόγια και δημοσιογραφία.

Η ίδια είχε δηλώσει στο πρόσφατο παερλθόν σχετικά με σχέδια της: «Αφού τελειώσω τις σπουδές μου στη διαιτολόγια, πολύ πιθανόν να ασχοληθώ και με τη δημοσιογραφία, αφού ήτανε και ο κλάδος που είχα περάσει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου εξαρχής , αλλά το άφησα λόγω του ότι ήμουν μεταξύ και του κλάδου της διαιτολογίας. Αυτή τη στιγμή είμαι στον τελευταίο χρόνο των σπουδών μου στη διαιτολογία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, και ταυτόχρονα κάνω διάφορες δουλειές όσο αφορά το modeling. Πρωταρχικός μου στόχος τώρα είναι να τελειώσω τις σπουδές μου και παράλληλα να συνεχίσω να ασχολούμαι με τον χώρο του modeling και να κάνω πράγματα που αγαπώ μέσα από αυτό.

Προ ημερών η Μύριαμ βρέθηκε και έξω από την ελληνική Βουλή και όπως ήταν φυσικό σήκωσε όλο το... Σύνταγμα στο πόδι!